Tarina

Rennolla otteella kauniita hiuksia. Hyvää palvelua ja kahvia unohtamatta. Vuodesta 2009 Kerho on vakiinnuttanut paikkansa Turun kauneustalojen joukossa. Joukostamme löytyy vahvaa osaamista, kokeneenmpaa konkaria ja nuorta intoa, joista sinunkin on helppo löytää hiuksillesi tekijä. Meillä on liikkeessä tapana usein vaihdella ajatuksia väreihin, tekemiseen ja tekniikoihin liittyen, joka tuo kotoisaa tunnelmaa palvelun lomassa. Jatkuva kouluttautuminen, hyvä yhteishenki ja luova ilmapiiri luovat pohjan hyville lopputuloksille.

Vihreällä ajatuksella olemme olleet alusta asti liikkeellä. Sen voi huomata pienissä valinnoissa liikkeessä. Kalusteet ovat teetetty paikallisilla puusepillä, tai kierrätettyä – uudesti tehtyä. Käsipyyhkeet pestäviä, sekä jätteiden kierrätys on meille tärkeää. Lähes 100% käyttämistämme värjäystuotteita valmistetaan Suomessa. Tehdas on hiljattain siirtynyt aurinkoenergian käyttöön tuotteiden valmistuksessa. Näin valitsemalla pieniä asioita haluamme vaikuttaa ympäristöön ja sen kehitykseen - Tukea lähellä tapahtuvaa tuotantoa niin paljon, kuin se on järkevästi mahdollista.

Tänä päivänä olemme keskittyneet pääasiassa hiuksille tehtäviin palveluihin. Kulmien ja ripsien värjäykset ovat myös nähtävissä nettivarauksen kautta.

fb

INSTAGRAM @HIUSHUONEKERHO