Tarina

Rennolla otteella kauniita hiuksia. Hyvää palvelua ja kahvia unohtamatta. Vuodesta 2009 Kerho on vakiinnuttanut paikkansa Turun kauneustalojen joukossa. Joukostamme löytyy vahvaa osaamista, kokeneenmpaa konkaria ja nuorta intoa, joista sinunkin on helppo löytää itsellesi ammattilainen hiuksillesi. Meillä on liikkeessä tapana usein vaihdella ajatuksia väreihin, tekemiseen ja tekniikoihin liittyen, joka tuo kotoisaa tunnelmaa palvelun lomassa. Jatkuva kouluttautuminen, hyvä yhteishenki ja luova ilmapiiri luovat pohjan hyville lopputuloksille ..

Vihreällä ajatuksella olemme olleet alusta asti liikkeellä. Sen voi huomata pienissä valinnoissa liikkeessä. Kalusteet ovat teetetty paikallisilla puusepillä, tai kierrätettyä – uudesti tehtyä. Kahvi on luomua, käsipyyhkeet pestäviä, ja kupitkin joku omin kätösin ja lähivoimin teettänyt. Kierrätystä unohtamatta. Lähes 100% meidän käyttämistä värjäystuotteita valmistetaan Suomessa, jottei tuotteita tarvitsisi tuoda kaukaa. Näin valitsemalla pieniä asioita haluamme vaikuttaa ympäristöön ja sen kehitykseen - Tukea lähellä tapahtuvaa tuotantoa niin paljon, kuin se on mahdollista.

Viimeisimmän päivityksen myötä olemme keskittyneet pääasiassa hiuksille tehtäviin palveluihin. Meikkaukset saat ammattimeikkaajaltamme kaikkiin tilaisuuksiin. Myös ripsienpidennykset, sekä kulmien ja ripsien värjäykset ovat nähtävissä nettivarauksen kautta.

Lue lisää Villen blogista

fb

INSTAGRAM @HIUSHUONEKERHO