Valmiina ainakin tällä haavaa. Valmiina tuskin koskaan - ei ole ollut yli sataan vuoteen, joten ei paineita olla nytkään täysin. Olen onnellinen ja tyytyväinen, mitä on aikaansaatu. Kun postauksia selaa taaksepäin, niin ymmärtää, että aika paljon on töitäkin tehty.

Eiku ... Aloituskuva antanee rennomman kuvain, kuin mitä tunnelma ehkä onkaan .. Todellisuudessa tää on tän päivän lopusta, kun olen jo rojahtanut lattialle :D Tässä tohinassa on ihan unohtunut, että viimeisiä päiviä menossa, tai oikeastaan nyt torstaina on se viimeinen päivä vanhassa liikkeessä. Ite en ole enää ollut normitöissä, vaan aikaa on tapettu Humalistonkadulla. 

Tai maalia pintaan ehkä paremminkin. Ottaen huomioon, että tila on melkeinpä täysin vailla sähköä. Tuikkua vedetään sähkökaapista jatkopiuhoilla ympäri tilaa ja kesä tekee loput. Valon puolesta on ollut mukava aika rempata. Tila on oikeastaan nyt maalattu näissä kuvissa pohjat vasta, mutta en malttanut olla laittamatta nyt jotain, kun on mennyt tovi, kun viimeksi päivitin kuulumisia. Kiirettä on kyllä pitänyt. Tämän kirjoituksen aikaan on enää pari viikkoa, kun ovet menee kiinni vanhassa paikassa. Paljon on vielä kesken, mutta paljon tulee tapahtumaan lähipäivinä. Jännittävää !

Pieni remonttiapu saa antaa alkusysäyksen tälle kirjoitukselle. Ja eikö sanota, että lapset ja eläimet myy, niin ehkä tää on hyvä keino laittaa apureiden kuvat ensimmäiseksi :D Eikä tämä hänelle ihan tuskaa ole ollut, kun iskän uudelle työpaikalle aina tulee innolla. Pitää vaan hiukan katsella perään, kun on niin paljon tutkittavaa. Vanhan talon rappukäytävissä ois myös kiva juoksennella !

Tässä kohtaa voitais vielä hiukan katsoa, miltä kaikki näytti, kun mitään ei ollut vielä viety pois. Itsekin kiinnostuin joistain yksilöistä, mutta lopulta en osannutkaan tehdä päätöstä tavaroiden pitämisestä, joten kaikki annettiin viedä pois. Pari kivaa pientä esinettä sain sieltä säilytettäväksi uuteen paikkaan :)

 JESSss ! 

Kaikki tietää, ketkä mut tietää, satalasissa mennään, välillä laputkin silmillä, vahvalla intuitiolla ja projektit on kivoi. Sitä tässä taas lähdetään virittelee – uusia juttuja. Ei oo omakotitalo vielä ihan loppuunhiottu, niin voi alkaa miettii seuraavia :D

INSTAGRAM @HIUSHUONEKERHO