JESSss ! 

Kaikki tietää, ketkä mut tietää, satalasissa mennään, välillä laputkin silmillä, vahvalla intuitiolla ja projektit on kivoi. Sitä tässä taas lähdetään virittelee – uusia juttuja. Ei oo omakotitalo vielä ihan loppuunhiottu, niin voi alkaa miettii seuraavia :DSe oli yksi helmikuinen ilta, kun makoiltiin Valkeakosken ammattiopiston asuntolan sängyissä kollegan, ystäväni kanssa ja tapettiin aikaa. Aina on kiva haaveilla, miettii, mitä nurkissa tapahtuu ja mitä vois tapahtuu. Kiinteistöpuoli, remontointi jne jutut kun kiinnostaa, niin tuli siinä katseltuu Turun tarjontaa liiketiloista. Ajatuksissa on ollut jonkin aikaa, että jotain muutosta on tulossa, haluan olevan tulossa. Huomasin myyntiin tulleen Pontelan talosta liikehuoneiston ja ensivaikutelma oli, että ompa huono ilmoitus ja kuvat.. kun niitä ei oikeastaan ollut. Laitin heti viestii välittäjälle, että olen kiinnostunut. Välittäjä oli lomalla. 

 

- Humalistonkadun puolelta näkymä oli silloin vielä tämä. Nyt jo vähän riisutumpi. 


Mä en lomaile. Tultiin Turkuun takas ja lähdin heti seuraavana päivänä katsomaan liiketilaa itekseni ulkoa. Ovessa oli lappu, jossa kehoitettiin soittamaan numeroon, jos näki jotain kiinnostavaa ja mähän olin jo nähnyt paljonkin tähän mennessä. Soitin yhdelle liiketilan silloisista omistajista. Sovittiin käynti tilaan ja se oli oikeastaan siinä sit mun osalta. Oli melkeen, kun kotiin ois tullut, melkein.. Noh, en sillai viihtyisi antiikkiliikkeessä, joka se sillä hetkellä oli, mutta se arkkitehtuuri on aina viehättänyt mua ja otaksuin, että tästä voisi tulla jotain. Muutama yhteydenotto sinne ja tänne, että onko tämä mahdollista ja hiukan henkistä tukea, että onko tässä edes järkeä ..  Ne sano Yes...- Mun mielestä on hyvä kuunnella muidenkin mielipiteitä. Tällä kaverilla on jo paljonkin mielipiteitä. Tästä tuolista hän muunmuassa piti. Siinä oli kuulemma mukava katsella Kaupungin sankareita sillä välin, kun iskä kohnas nurkkia !

Muutan liikkeeni Hiushuone Kerhon - Turun liikkeen - kanssa tiloihin elokuun alusta alkaen. Taas sitä miettii, miten hienoa on, kun saa työskennellä kivojen tyyppien kanssa unelma-ammatissa. Taitaa näiden seinien sisällä työskennellä iso osa mun lähimmistä ystävistä. Nä ihmiset tuntee mut ehkä parhaiten täs maailmassa – ainakin melkein :D Tää liiketila myös tietyllä tapaa tuo jatkuvuutta toimintaan ja varmuutta pysyvyydestä mun kanssa työskenteleville ihmisillekin. Onhan tämä huippujuttu, kun voi työskennellä omissa tiloissa ja kivalla paikalla. Nyt vielä toivoo, että keskustan kehittäminen tähän suuntaan ja ratapiha-alueen elävöittäminen jatkuu !

Liiketilaan ollaan nyt päästy jo touhuamaan, jonka ohikulkevat ovat saattaneet jo huomatakin .. Tarinaa tulee lisää siis ;)
 


INSTAGRAM @HIUSHUONEKERHO