Eiku ... Aloituskuva antanee rennomman kuvain, kuin mitä tunnelma ehkä onkaan .. Todellisuudessa tää on tän päivän lopusta, kun olen jo rojahtanut lattialle :D Tässä tohinassa on ihan unohtunut, että viimeisiä päiviä menossa, tai oikeastaan nyt torstaina on se viimeinen päivä vanhassa liikkeessä. Ite en ole enää ollut normitöissä, vaan aikaa on tapettu Humalistonkadulla. 

 

 

SAM 6397

Pieni apuri tappaa hetken aikaa piirrettyjen kanssa, kun eihän sitä jaksa koko aikaa touhuta. Kuva ihan aamulta, kun tultiin hetkeksi yhdessä Humalistonkadulle. Siitä sit lähdettiin muihin leikkeihin ja iskä sai jäädä työmaalle :)

 

Remontin kanssa kävi ihan mahdottoman kiva tuuri ! Tässä kohtaa ajateltuna ikäviä yllätyksiä ei ole vielä ollut, tai ne eivät ole jääneet kummittelemaan mieleen. Ovat olleet käsiteltävissä ja hoidettavissa. Tämä viimeisin ylläri meinas jo olla aika iso, kun viemäröintiä pesupaikkoja varten alettiin tehdä. Homma ei mennytkään ihan niin yksinkertaisesti, kuin olin ajatellut. Piti ottaa puhelin käteen ja soittaa isännöitsijälle - LOMALLA - ok .. soitto talonmiehelle - LOMALLA .. kiva ... Talonmies olikin huippu ja tuli käymään vielä ja ihmettelemään kanssamme tätä pulmaa. Lopulta sain monen puhelinsoiton kautta viemäriin lupauksen. Ja vielä viimeinen kiitos naapurille, jonka kanssa yhteistyö meni loistavasti ja putki on nyt paikallaan <3 Muutama kuva tästä räjähdyksestä, mutta nyt jo voiton puolella. Kieltämättä vähän hassu olo, että joku teistä rakkaista asiakkaista nauttii olostaan täällä viikon kuluttua :D

 

 

Tänään ja eilen on myös tullut paljon muutakin tarpeita ja siksi edellisen postauksen mielestäni jo rauhallinen tunnelma vähän kärsii... Torstaita odotellessa, kun meitä on samaan aikaan mun ja isäni lisäksi vielä sähkäri, putkari ja Kirsikin vielä Kerholta. Kyl on tohinaa. Koitetaan Kirsin kanssa vähän alustavasti saada siistittyä paikkoja ja varsinkin etuosan lattiaa yritetään saada puhdistettua. Siinä onkin ollut työtä ja olisi ihan oman postauksen arvoinen ! 

 

 

Kohta vesi kulkee ja päästään hommiin ! Mahtavat putkarit olleet myös tässä mukana. Pakko myöntää, etten nyt muista mistä firmasta he olivatkaan, kun tulivat sen verran nopeaan oman talon kautta. Laaksonen hän kuitenkin on .. Mukavasti mennyt .. Aikaisemmin olen tehnyt paljon yhteistyötä Lvi Jari Laihon kanssa, mutta tää on niin kiire kesäaika, että yksi putkmies päätyikin tekemään koko jutun, eikä vain tätä uutta viemärin osuutta.

Pakko kai myös kiittää tota toista puoliskoa, joka jaksaa kuunnella mun suunnitelmia päivät pitkät ja ollut mukanakin todella paljon <3 Hyvä maalaamaan muuten :)

 

 

Ihana portaikko on takatiloista lähtiessä .. Onko se palvelusväki ennen kulkenut omissa rapuissaan ? Jännä .. Onneks nyt mennään kaikki samoja portaita :)

 

 


INSTAGRAM @HIUSHUONEKERHO